Spritsa och dekorera med chokladsmörkräm och Ferrero Rocher på tårtan. Den här tårtan har jag velat prova på att baka länge och när ingen mindre än en av mina bästa vänner blir min granne så är det klart det ska firas med något riktigt gott
Jag har provat att göra marshmallow fluff med florsocker också. Fluffet kan du använda som fyllningar i kakor, tårtor, cheesecake och det är även gott att toppa glassen med
Det blir ingen angenäm färg på fluffet så jag färgade det med rosa pastafärg / hushållsfärg. Att fylla sin tårta gjort på sitt favoritgodis är väldigt populärt
Dela i bitar, omslut hela nötter med nötmassan och trilla bollar, ställ i frysen. Doppa/pensla med choklad, rulla i hackade nötter, lägg bollar på smörpapper och ställ in i kylen
Dekorera med hackade hasselnötter och hela Ferrero Rocher. Nu passade jag och Viktor härom dagen på att baka den med ett fåtal ändringar i receptet och herregud så god den blev
Ja tycker detta blev en jättelyckad kombination med chokladrulltårtan och hasselnötsfyllningen som dessutom smakar nästan likadant som Ferrero Rocher chokladen på toppen
De små rara marshmallows var förvisso något som där användes flitigt i varm choklad, i swirls, i kakor och såklart de större varianterna som grillades på spett för att sedan ätas med choklad och graham crackers
Spritsa eller bred chokladfluffet på kakan och dekorera medFerrero Rocher. Ferrero Rocher,. Serveras med vaniljglass eller grädde och kanske några färska hallon
På många bakforum på Facebook och i många bloggar så frågar många sig ”Vad är fluff. ”. Det är helt enkelt smält godis som man vispar upp till en mousseliknande konstisens
Jag gillar de mer höga luftiga plättarna och satsade på generöst med bakpulver denna gång. Resultatet blev riktigt fluffiga plättar som flirtar snarare med muffins än pannkakor
Gör det med elvisp så går det lätt, ju längre du vispar ju fluffigare blir det. Ta det lugnt med vattnet och fyll på lite vart eftersom, har man för mycket vatten på en gång kommer det bara bli rinnit
en ferrero rocher cheesecake i glas med swirl av dulche de leche och choklad. Tillsätt därefter krossade hasselnötter och eventuellt florsocker och vänd försiktigt med slickepott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.