Min lille grabb hade kals nu i mars och bjöd över hela klassen + några till. Tyvärr så råkade kalaset komma ivägen för influensan och flera av barnen hade blivit dåliga och kunde inte komma
Hej soliga fredag. Har sett på väderappen att från och med imorgon ska vädret bli lite sämre jämfört med sommarvärmen vi haft senaste veckan så idag gäller de att passa på o njuta av de fina vädret
Det blev lite cupcakes till lördagsmys. Denna gången blev det kladdkake muffins med Italiensk maräng. Vissa färgade jag in med lite rosa nyans och dem andra brände jag av med brännare
Ananasmums. Hej allesammans och välkommen april. Jag var lite sugen på att skriva godmorgon till er, men hindrade mig när jag slängde ett öga på klockan
Köpte ju en burk marshmallowsfluff när jag gjorde mina Whoopie Pie förra veckan, tänkte att det består ju bara mesta av äggvita och socker, ja och även smakämnen och majsmjöl, så det blir ju billigare att göra själv, gott blev det och går fort och enkelt att göra själv
Italiensk maräng kan du använda till kakor, pajer och även till tårtor. Den är lite stabilare än vanlig maräng och föredras i smet med frukt och bär då den inte skär sig lika lätt
Något som är så erhört gott på så många vis är ju marshmallowfluff. Men länge har ja velat få lite smak på fluffet och inte behöva använda mig av olika essenser
Superenkelt faktiskt, det är bara att baka en Marshmallow crisp Brownie. Ta ut kakan och fördela en påse minimarshmallows över, grädda i ytterligare fem minuter
Dumlefluff. Vispas sen som vanlig grädde till en härlig fluff. Ahlgrens Bilar-fluff. På bilden här nedan är det Kladdkaksmuffins med Bilar-fluff underst på faten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.