Hur har ni det med lergrytorna, även kallad romargrytor, i era kök. Har ni plockat fram dom än eller står de fortfarande kvar och dammar i nåt köksskåp
bryr mig inte om ifall den innehåller mer kolisar än rättika (har faktiskt ingen aning om mängden kolhydrater eftersom jag inte räknar, jag vill bara inte få sötsug) för det är vansinnigt gott
♥ Kram så länge. Hoppas era juldagar har varit bra. Å så har man varit så mätt hela julen, trots att jag i år försökte tänka mig för Men två omgångar ris a la Malta lägger sig ju lätt som ett täcke överst och skapar en härligt god mättnadskänsla
Jag har bara gjort det en gång förut så jag är fortfarande i experimentfasen. Jag har ju haft sån tur att jag har fått min farmors gamla hushållsassistent som ju har köttkvarn och korvhorn å allt och det funkar hur bra som helst
Avslutar favoritveckan med potatisgratäng, goa grejer. ). Nästa vecka kör vi lite sallads vecka, behöver göra plats för alla hjärtans dags middag på restaurang på fredag
Och idag ska jag iväg och träffa min farmor för första gången på väldigt länge och tänkte ta med fika så nu på morgonen har jag bakat havredrömmar och rulltårta
Gott med röra till soppaIngredienservatten 37 grader (0,5-0,7 liter) jäst (typ 15 gram) grahamsmjöl, rågmjöl, kli, havregryn (typ två av dessa sorter) vetemjölsalt olivoljablanda vatten och jäst
När vi skulle ha middag i fredags så var ju mina tankar helt inne på vår, och framför allt påsk. Så jag gjorde vitchoklamousse, enligt lillasysters recept på choklad cheesecake, men jag serverade den portionsvis
Jag minns att jag åt det i England tillsammans med coleslaw och det var väldigt gott. Nästa gång kommer jag ha i mer kryddor, så jag har lagt till dem i parentes i receptet
Japp, nu har vi julat hela lägenheten klar idag, vi har alltså plockat fram rubbet. ) Granen har fått en ny plats i år och den hälsar att den trivs väldans bra där i hörnet i tv-rummet
Det känns väldigt roligt att jag i dag "vågade" testa detta franska projekt. Det har länge stått på min att-göra-lista att göra Makroner eller Macarons som de oxå heter
med dressing som det serverades på Harrys bar i Venedig när det begav sig. Har varit en tuff arbetsvecka med 50% av bemanningen borta. Carpaccio som på Harry´s Bar 3 propoints. Carpaccio som på Harry´s Bar 3 propoints
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.