Nyckeln för mig är förberedelse - detmåste finnas klart i kylen, redo att inmundigas. Jag får uppdatera inlägget om några dagar, då vet jag om det funkar att göra storsats och ha i kylen eller om jag blev tvungen att slänga hälften för att det inte var gott dag tre
Slå på olja sådet täcker och sätt på locket. Observera att beroende på ugn och storlek på tomatbitarna kan tiden variera – har de inte torkat tillräckligt är det bara att köra dem längre, ser ut att vara klara innan avbryter man bara tidigare
Så här såg min surdeg ut efter natten, och det är så här jag vill ha den. Är den helt rinnig tycker jag det brukar jäsa sämre och ibland resultera i ett lite väl syrligt bröd
Så skulle jag vilja ha det varje dag, men så kan det ju inte vara alltid ibland måste jag ju jobba. Grötbullar3 dl havregryn5 dl vatten 1 tsk salt50 g smör1 dl sirap50 g torrjästca 13 dl vetemjölKoka en gröt på havregryn, vatten och salt
Blanda sedan ner det i degvätskan. vetekross. 1vatten. 1jäst. 1olja. 1salt. 1vetemjöl. 1smör. 14 bröd Ingredienser 4 dl vetekross 16 dl vatten 50 g jäst 2 msk olja 1 msk salt 3 l vetemjöl Till formarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.