Jösses vad dagarna går fort, jag hinner inte riktigt med. Man går upp, fixar allt morgonfixande, lämnar barn på dagis och skolan, åker till jobbet, och innan man vet ordet av är det dags att åka och hämta igen på dagis och skola
Bananpannkaka har funnits ett tag, men om vi ska vara ärliga kommit till oss först nu. Vi hade ingen aning om att man kunde göra pannkakor på bara banan och ägg
Jag var sugen på att prova vildsvinsskinka i år istället för vanlig julskinka. Jag gjorde i princip på samma sätt som när jag gör min vanliga julskinka
Mexikansk chorizo är oftast färsk till skillnad mot spansk chorizo som oftast är lufttorkad. Jag gjorde den efter ett recept ifrån Authentic Mexican och jag är väldigt nöjd med resultatet
Eftersom jag är barnsligt förtjust i både kladdiga chokladkakor och cheesecake, så blev jag väldigt glad när jag hittade en kombination av dessa båda grymt goda kakor i boken 'Hummingbird bakery cookbook'
Deras nya kokbok har just släppts på engelska, The Ketogenic Cookbook. Paleorecept à la LCHF/Keto. Vi blir fler och fler nu som ätit LCHF under rätt många år
Loukanika är en grekisk korv som ofta är gjord med fläskkött men även kan göras med lammkött. Kryddningen varierar men gemensamt är vitlök och rivet apelsinskal
*I samarbete med ICA Sverige*. Hej Vänner. Idag firar jag ett år som professionell matbloggare. Stort va. Jag sa upp mig i augusti 2016 och efter två månaders uppsägningstid så satt jag här i soffan med ett helt nytt liv framför mig
Traditionellt så tillagas couscous i en så kallad couscousiere. Man gör en gryta med kött och grönsaker i den nedre delen och couscousen ångas i en övre tillsatsen och tar smak av grytan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.