Att det kallas just det fantastiskabrödet visste jag inte när jag fastnade för det här receptet för några år sedan, nu har jag sett receptet cirkulera runt lite överallt på nätet och då medbenämningen det fantastiskabrödet
Klä enbrödformmed bakplåtspapper, eller smörj in med smör. Den här är toppen… Jag var nästan säker att jag hade lagt ut den redan, men hittar inte så tydligen NOT… Fick inspiration från en kompis och har ändrat lite
)Som vanligt startade vi lördagenmed ett sent uppvaknande som följdes av en härlig "ligga-kvar-och-dra-sig-hur-länge-man-vill-känsla", långfrukost, middagsplanering, shopping och lite tråkigare måsten
Knådfritt brödmedendasten jäsning - Superlätt att baka. Rör ut jästenmed lite av vattnet. Smakar som brödet som man får till pizzasalladen på pizzerian - Ingår i kategorin EDITHS BÄSTA >>
F. i. c. k. h. e. l. t. p. ö. s. g. f. r. m. a. b. d. ,. å. n. v. H. u. j. ). J. o. ä. -. K. 1. I. 2. y. 5. 4. (. /. G. S. 0. °. B. 3. R. 6. D. N. M. d l
Arbeta snabbt ihop degenmed träsked eller liknande. I onsdags bjöd Clara på potatis- och jordärtskockssoppa som toppades med pepparrots creme fraiche, vitlöksolja och ruccolasallad
Ta fram enmediumstorbrödform. Som jag berättade i går, fick jag en ny bakbok av Emma direktimporterad från Australienmeden massa australiensiska recept på kakor, pajer och bakverk
Flytta försiktigt över bitarna på en plåt med bakplåtspapper. Platta sedan ut hela degklumpen lite försiktigt medhanden utan att trycka/ klämma för mycket
Två av dem lägger du som de är i rikligt mjölade jäskorgar (har man inga jäskorgar går det utmärkt med vanliga brödkorgar eller ett durkslag meden bakhandduk i)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.