)Som vanligt startade vi lördagenmed ett sent uppvaknande som följdes av en härlig "ligga-kvar-och-dra-sig-hur-länge-man-vill-känsla", långfrukost, middagsplanering, shopping och lite tråkigare måsten
Denna ljuvliga skapelse brukar i de flesta fall bakas på mörkchoklad men icke idag då det blev en kolafondant med smak av smörkola, när du tar första skedtaget genomfondanten rinner det ut enfantastisk smörkolasås som är alldeles len, gräddig och krämig och ihop medden saftiga kakan som omsluter detta så uppstår magi både på taktiken och i munnen
Servera köttet medtomatsalladen och baguetten. Smaka av med salt och peppar. Skala och finhacka löken. Skär baguetten i skivor och grilla dem hastigt tills de får fin färg
Mer än så är det egentligen inte med mig. Ett ganska tungt vin, med fyllighet, sötma och strävhet. Då är det tur att det finns fantastiska rätter som fungerar i alla lägen
Ikväll är vi barnlediga för första gången på nio månader. Maken bjöd på en mumsig LCHF-middag. Entrecote på en bädd av färsk bladspenat och så Erik Lallerstedts bearnaisesås
Strö riklig medriven ost över. Krydda med salt och vitpeppar. Koka potatisen mjuk i saltat vatten. I med fint hackad svamp och låt detta sedan gotta ihop sig i ca
Men inte kantareller den här gången utan hederliga champinjoner som du kan plocka i nästan vilken butik som helst - i en krämig risotto med purjo och bacon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.