Kyckling har en benägenhet att bli lite torrpågrillen, men inte det här receptet. Jag känner på mig att vi kommer att laga den här kycklingen många gånger innan årets grillsäsong är över, för så gott är det
Då tändes grillenochpå den blev det fylld lövbiff och naanbröd till detta krämig potatisgratäng. Det var lite dåligt väder på dagen, men på eftermiddagen komsolen
Salt & peppar (ska du bjuda småttingar är det bättre att ställa fram detta påbordet i efterhand). Det ska “bara” vara en enkel lunch och det ska dessutom gå snabbt att fixa till
Fisk funkar lika bra pågrillensompå spisen och jag tycker att det allra enklaste att laga små paket av folie, då blir det inget kladd och inget som bränner fast
12 färskpotatisar. 4 kokta ägg. 2 burkar ansjovisfilé à ca 50 g. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 12 färskpotatisar 4 kokta ägg 2 rödlökar 2 burkar ansjovisfilé à ca 50 g 1 krm salt 1 krm peppar 75 g Arla® Svenskt Smör
Fyll på med vatten så det täcker köttet ochkoka långsamt i tre timmar. Tänd grillen, grilla köttet runt omoch pensla glaze under tiden, tills du har en fin, knaprig yta
Lägg på din sten och låt den bli het. Tänd grillenoch se till att ha en rejäl glödbädd. Rör i mjöl, lite i taget, tills du får en fast och elastisk deg
Lägg en liten klick smör på varje och bred ut den slarvigt. Arbeta ihop ingredienserna till degen till en smulig massa, det går enklast med fingertopparna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.