Perfekt till dessert - en klassisk Apfelstrudel som så klart serverades med vaniljglass. Vi gjorde vårrullar till middag och det blev lite filodeg över
Kalács är ett ungerskt sötebröd som traditionellt lagats till påsk och jul, en vetedeg som sötades, smaksattes och flätades, med tiden har degen berikats med smör, ägg och mjölk för att sedan fyllas
Die Zitrone heiß abwaschen, abtrocknen und von einer Hälfte die Schale mit dem Zestenreißer abziehen (oder einen Sparschäler verwenden und die Schale in feine Streifen schneiden)
300 g) Salz Pfeffer aus der Mühle 2 EL Olivenöl 2 Äpfel 3 EL Butter 1 EL Honig 350 ml Geflügelbrühe 2 EL Majoranblätter 1 Zwiebel 2 EL Dinkelvollkornmehl 60 ml Calvados 100 ml Schlagsahne 1 EL Zitronensaft Wie gesund sind die Hauptzutaten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.