Det är inte så ofta som jag lagar vegetariskt här hemma men jag väljer gärna falafel om jag äter ute och har gjort några försök här hemma att göra dem själv, med mycket varierande resultat
Servera tomatsalladen och myntasåsen tillfalafelipitabröd eller med bulgur. Blanda en vinaigrette och smaksätt medlite honung, spiskummin, salt och svartpeppar
Jag önskar nästan att ni kunde smaka på falafelen genom dataskärmen eftersom det är så många goda smaker som leker med smaklökarna – vitlök, persilja, kummin och tahinin
Pitabröden fyllde vimedzucchini, halloumi, grilladpaprika (färdigköpt), tomater, och rödlök. Imin gamla hemkunskapsbok fanns ett fantastiskt recept på pitabröd
Hemmagjorda falafelilibabrödmed grönsaker och dipsåser, mums. Ingredienserfalafel. Det ska givetvis vara mycket persilja och korianderi dem, jag kunde nog tagitlite mer till och med men det gör man som man vill
Minkompis Jenny var gullig och bidrogmed den. Den här goda pajen åt viigårtill efterrätt. Frågan är bara vad jag ska göra med den halva paj som blev över
Det är mysigt att påta med, det är nyttigt, det är ingenting mer i det hembakta än det som du haft i degen så du slipper oönskade tillsatsämnen och konserveringsmedel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.