Svart-bönpasta är riktigt bra då den har mycket protein och är glutenfri. 1 paket svartbön-pasta1 burk krossad tomat1 lök1 vitlöksklyfta1 msk honungFärsk basilikaSalt & pepparOlja att steka i. Gröna blad, riven morot, gurka, avocado1 burk kikärtor1 vitlöksklyfta2 msk olivoljaHalv citron1 tsk tahini (inte ett måste)Salt & peppar
Jag märker att det är lite olika vad dom tycker när det gäller ”spicy” mat. Jag har ju nästan bara barnvänlig mat här på bloggen, vilket innebär att det inte blir så mycket starkt kryddad mat
Igår till middag flyttade Tinas kitchen ut för pizzabak på grillen. Det finns typ inge godare än hemlagad pizza -utmaningen är ju som sagt att få samma krispighet som riktiga pizzabagare
Stek i smör&rapsolja i 3 minuter per sida. Hacka lök och vitlök fint. Mosa kikärterna väl i matberedare och blanda med lök, vitlök, kryddor, persilja, citronsaft och äggula
Hemmagjord falafel  När vi var i Barcelona i somras hittade vi ett litet libanesiskt hak där de sålde falafel med massor med olika smakrika och starka röror
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.