Första advent har alltså krupit inpå oss, och det är dags att tända adventsljusstakarna ännu en gång – det är välbehövligt nu i det mer eller mindre konstanta mörkret som vilar utanför fönstret
Krångla till maten det kan man överlåta till dem som är professionella. ) Använd gärna en ingrediens mindre än en för mycket och fokusera på dem ingredienser du känner till och lär dig använda dem på ett bra sätt fullt ut
Igår bakade jag årets första lussebullar och de blev jättegoda. Gör så här. Jag brukar hinna baka lussebullar 2-3 gånger under november-december och prova lite olika former men den här gången blev det klassiska lussebullar med russin i. Värm smör och saffran i en kastrull, häll i mjölken så att degvätskan blir 37 grader. Grädda i mitten av ugnen i 5-10 minuter tills de har blivit gyllenbruna och är genombakade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.