Det har blivit dags att presentera det tredje avsnittet i mitt egna lilla matprogram JävligtGodBBQ, där ni får följa med mig på mina grilläventyr med målet att sprida Jävligt Gott vegokäk till fler
Stek kycklingen i lite olja tills den börjar få lite färg. Riktigt god. Jag längtade lite efter grillsmaken så jag tänkte att man kanske kunde göra nachos med BBQ-sås
JävligtGodBBQ – Boken Coleslaw. BBQ Sås – Grundrecept som går att variera. Förvånansvärt nog har jag inte skrivit ner något recept på tsatsiki på bloggen tidigare (men det finns i min kokbok JävligtGodBBQ
Under sommaren så har jag snickat vidare på det burgardressingrecept som jag haft här på bloggen ett par år och som även finns med i min kokbok JävligtGodBBQ
Låt smöret stå och få rumstemperatur. Tiden bara flyger, och nu har det gått en vecka till vilket innebär att det är dags för ännu ett avsnitt av JävligtGod Sommar – Jävligt Gotts helt egna lilla youtube matlagningsprogram
Då både Ulrika och Anna brinner för vegomat ur ett folkhälsoperspektiv och Petra jobbar till vardags som förskolekock där hon försöker lära barnen att äta så mycket god vegomat som möjligt, och jag som precis börjat hålla utbildningar för offentliga kök i vegomatlagning så blev det här ett centralt tema i dagens video
Det fiffiga med foliet är att det bara är att svepa in karrén när den ska vila och om man steker den på högre temp så kan man ju slå in den i ugnen om den börjar få för mycket färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.