Höst. regn och rusk, vinande vindar, fallande löv, mörkare, kallare tider och insikten att man måste räkna med att det tar längre tid att ta på barnen ytterkläderna innan dagis och skola eftersom man fr o m nu måste klä dom som små michelingubbar fram till mars-april
Nedan skriver jag in receptet som det står i appen där man tillagar i vanlig gryta på spisen, och efter det skriver jag vilka förändringar jag gjorde och hur jag tillagade gulaschen i Crock Poten
Känns lite hopplöst att inte kunna träna som jag vill men idag är det dags att skicka en uppdatering till min coach Shelby Starnes för att se hur formen ser ut och om vi ska göra några förändringar i det nuvarande upplägget
I vanliga fall brukar Ankis mor och far vara dom som står för de flesta sillsorterna, men eftersom detta tyvärr är förändringarnas jul så ger vi oss i lag med sillen själv
Den förändring jag gjort mot tidigare är att jag använder rårörssocker i stället för vanligt socker och dinkelmjöl i stället för vanligt vetemjöl i sockerkakssmeten samt kokosflorsocker och rå kakao i stället för vanliga dito i glasyren
Gjorde vissa små förändringar så här kommer mitt recept. Köpte en ring falukorv. Variationen brukar vara mellan korv stroganoff eller ugnsbakad falukorv
Jag gjorde ytterligare några förändringar i ursprungsreceptet, och resultatet blev alltså riktigt, riktigt goda kakor, som borde passa vilken gottegris som helst
Det är olika och jag gillar att variera mig för det ger helt olika smak till gröten och ändå om jag tycker om att hålla mig till samma när jag äter frukost så är det roligt att ibland göra små förändringar som gör det hela lite mer spännande
Jag har inte gjort några stora förändringar i originalreceptet men jag valde att grädda mina limpor i formar istället för i en långpanna och ökade gräddningstiden till 80 minuter istället för den angivna tiden på 60 minuter eftersom bröden behövde längre tid i ugnen för att komma upp till 98 C
Receptet är har fått en del förändringar, men orginalet är från Hemmets Veckotidning från 1996. Festmat som är färdig på en halvtimme, kan det bli bättre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.