Nu har jag nämligen fått en profil på deras sida och ni kan följa mig på MyTaste, där jag skapat kokböcker med de flesta av mina recept (kategoriserade såklart) och jag lägger till fler och fler recept hela tiden
Jag har skrivit om den förr mig jag gör det igen - chokladpajen. Den är grymt mäktig, så den räcker till många, och, precis som allt annat jag vill äta nu, är den mycket trösterik med all sin choklad, rent av kärleksfull
Jag älskar glass. och när suger sätter in kan jag till och med äta glass mitt i smäll-kalla-vintern. Dock duger inte vad som helst och jag har mina favoriter
Jag gillar kontrasterna som mitt liv ibland bjuder mig på. att ena helgen dricka spritiga drinkar på hemliga barer, bruncha i bygg- och folkvimlet på Heurlins plats och ramla i säng sent
Kanske vill mosters valp följa med och åka pulka. Lite lagom lyxigt med färskpressad apelsinjuice till frukost och jag är storkonsument på apelsiner just nu
Jag vill egentligen blogga. Varje dag. Jag har bara blivit ringrostig och lat. Nu fann jag mig plötsligt ostörd hemma, ledig med barn som är ute och leker
Igår var jag ute på staden för att fira en av mina bästa vänners 30-årsdag. Himmelsk start med universums finaste Bellini längst upp i skrapan på söder (vit persikopuré, en hutt persikolikör och en hel flöjt med Veuve Clicquot, mycket ömt ihoprört)
Gillar ni stadiga frukostar så måste ni prova Migas. Jag åt något liknande i USA för många år sen och sprang nu på receptet på the pioneerwomans matblogg
Sätt ugnen på 200 grader. Blanda samtliga ingredienser till en deg. Dela degen i två delar och forma till långa rullar med en diameter på fem centimeter, slå in i plastfolie och ställ i kylen i en timme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.