Chocolate shock
SARA AASUM HULTBERG
SARA AASUM HULTBERG
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Glutenfri browniebotten
  • 1.5 dl farinsocker
  • 2 ägg 100 gr mörk choklad
  • 50 gr smör
  • 1 nypa salt
  • 50 gr pistagenötter
  • Mjölkchokladkräm
  • 180 gr mjölkchoklad
  • 95 gr grädde
  • 45 gr smör
  • Hacka chokladen fint, koka upp grädden och slå över chokladen, rör ner smöret och mixa till en slät tryffel.
  • Salt karamellmousse
  • 190 gr grädde
  • 113 gr socker
  • 75 gr vatten
  • 63 gr normalsaltat smör
  • 4,5 gr salt
  • 180 gr mjölkchoklad
  • 375 gr grädde
  • Ganache
  • 100 gr grädde
  • 100 gr mörk choklad
  • 25 gr honung
  • 20 gram smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.