Födelsedagskalas i nya köket
Festkokerskan's Blog
Festkokerskan's Blog
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Sallad
  • 1 hackad gul lök och 2 vitlöksklyftor i olivolja. Ta upp musslorna och låt dem kallna. Tillsätt timjan, råa, skalade havskräftstjärtar eller pilgrimsmusslor och halverade cocktailtomater. Låt allt sjuda några minuter; lägg i tomaterna först så skaldjuren inte blir överkokta. Smaka av med salt, svartpeppar eller chilipeppar. Mera vitlök och olivolja kanske? Koka pastan enligt anvisning och se till att den inte blir överkokt. Häll av pastan och blanda med musslor, skaldjur och buljong samt rikligt med skalade, inte saltlakeräkor! och grovt hackad bladpersilja. Varma, djupa tallrikar och gott bröd att suga upp såsen med!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.