Dagen har börjat med sång och ytterligare några superfina presenter på sängen, men eftersom familjen var här och firademinfödelsedagigårblir det antagligeninte mycket mer firandeidag
Hipphipp hurra för bloggen idag. Jisses, vad tiden går fort. För ett år sedan peppade Helena mig att börja blogga, som hade börjat blogga någon månad före mig, om vår stora passion - mat
Födelsedagsgrisen gav godkänt vilket ju så klart var huvudsaken. Inte så ofta man inte får direkta order om vad man ska göra så jag passade på att testa en ny variant
Brantevikssillen är en populär sill och många hittartill bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd påfärdiginläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finnstillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fintinnanlår och valde då att köra en saftigrostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.