Den här har en sötstark, kryddig smak utan rökighet men med hetta från min favoritsås D’Elidas. Smaka av med salt och peppar om det behövs före servering
Medans den blir glansig så tärnar du paprikan och lägger i den i kastrullen också. Sätt på en stekpanna på medelhög värme, ha i en bra dos smör och lägg försiktigt ner laxfiléerna i dem
Medan pastan kokar svänger du ihop den underbart goda aromatiska såsen som får extra smak och fyllighet med massa umaminoter av sardellfilér tillsammans med cocktailtomaterna och vitlöken
Panerad fisk med kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Jag fullkomligt dränker tallriken medsåsen. Servera såsen kylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Här kommer receptet på en kall sås som är jättegod till fisk. Rör ihop alla ingredienserna till såsen. Passar lika bra till panerad, kokt eller grillad fisk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.