Stoppat med vitlök ochfärskakryddor. Blanda kryddor, jäst, ägg och mjöl. Men bäst gillade vi varmrätten och dess gudomliga sås som vi satt och doppade vårt naanbröd i
Blanda ihop dressingen, smaka av med saltoch peppar. Salt. Dela mozarellan i bitar och strö över. Rulla ihop en skinkskiva till en liten rulle och vik på mitten och ställ med den vikta delen neråt
Blötlägg rispappret i några minuter, rispappret är väl kanske lite svårare att hitta i små butiker men de blir ju inte gamla så jag brukar packa med mig en påse med kryddor, såser och annat som piggar upp matlagningen
Bryn kycklingen i olja och smör, saltaoch peppra. flingsalt & svartpeppar. Jag har blivit beroende av min pastamaskin och det tar emot koka annan vanlig
Färska fikon med gorgonzola och honungFikonHonungGorgonzolaPepparSkiva fikonen i ca en halv centimeter tjocka skivor, lägg på en teskedsstor bit gorgonzola på varje skiva, klicka på lite honung och peppra
Toppa med valfria färska bär Gluten- och sockerfri chokladtårta med färska bär. Färska bär. Vet man att någon av gästerna på ett kalas är glutenintolerant så är det ju roligt att kunna bjuda på en tårta som alla gäster kan äta och på så vis slippa baka två tårtor, eller be personen som inte kan äta gluten att ta med eget fikabröd
färska ringblommor i en ren glasburk. Originalreceptet består av saltoch basilika. Nu när dillkronorna står höga och doftar förföriskt så kan man göra denna goda olja av de som finns kvar efter kräftskivan
När man inte orkar stå i köket för länge och man helst vill att middagen ska bli klar på ett kick. Jag älskar att förbereda och har inga problem med att se till att få vissa saker gjort dagen innan för att det ska underlätta för mig när jag kommer hem efter en lång dag på jobbet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.