Gjorde en tomatsås och till Gnocchinoch såsen hade jag hyvlad parmesanost ochfärsk basilika. Gnocchin blev som sagt riktigt god men de var väldigt kladdiga och därför jobbiga att arbeta med så får nog använda mig av lite mer mjöl nästa gång
Da Carla tillverkar även jättegod färsk, glutenfri gnocchi. Tidigare berättade jag för er att jag hittat så god färsk glutenfri pasta från da Carla när jag besökte Paradisets Matmarknad i Stockholm
4 250 g färskabönor t ex haricots verts eller vaxbönor 1 broccoli à 250 g 1/2 - 1 röd chilifrukt 2 salladslökar 1/2 sats kyckling med sesam (se länk under steg 2) 2 msk rapsolja ca 4 dl kokt bulgur 1 riven vitlöksklyfta 1/2 tsk salt 3 msk japansk soja 1 msk sesamolja 1/2 dl sweet chilisås 3 ägg 1 msk sesamfrön 1 1/2 dl cashewnötter koriander Till servering limeklyftor Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Jag använde färskgnocchi köpt i affären, då gick det snabbt att slänga ihop rätten. Inlägget Gnocchi alla sorrentina- Gratäng medgnocchi, tomatsås och ost dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Det här receptet cirkulerar runt på olika sajter i lite olika varianter. Jag gjorde min egen version. 4 portioner 300 gram pasta 250 gram varmrökt lax 1 ask babyspenat 2 schalottenlökar 75 gram sockerärtor skalet från citronen nedan Dressing
Gjorde en ljummen sallad med stekt torsk, som jag stekt i massa smör och citron. Vakteläggen och räkor fick göra torsken sällskap, tillsammans med massa grönsaker och en god sås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.