Osten är en Kvibille ädelost, sedan ligger det en bit färsk fikon inflygen direkt ifrån Malta och detta binds samman med en droppe balsamvinäger ifrån Italien
Gjorde en tomatsås och till Gnocchinoch såsen hade jag hyvlad parmesanost ochfärsk basilika. Gnocchin blev som sagt riktigt god men de var väldigt kladdiga och därför jobbiga att arbeta med så får nog använda mig av lite mer mjöl nästa gång
Da Carla tillverkar även jättegod färsk, glutenfri gnocchi. Tidigare berättade jag för er att jag hittat så god färsk glutenfri pasta från da Carla när jag besökte Paradisets Matmarknad i Stockholm
Jag använde färskgnocchi köpt i affären, då gick det snabbt att slänga ihop rätten. Inlägget Gnocchi alla sorrentina- Gratäng medgnocchi, tomatsås och ost dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Vänd ihop gnocchimed kycklingröran och servera genast. Koka upp vatten till gnocchi. 2 påsar färskGnocchi800 gram kycklingfile2 1/2 dl vispgrädde3-4 msk ajvar1 tsk sambal oeleksalt & peppar. Låt sjuda upp medan pastan kokar klart ( cirka 3 minuter skulle min koka ) Häll av nästan allt pasta vatten, spara ev lite om det behövs till såsen. 2 påsar färsk
När man har räkor så vill man ju gärna göra en räkmacka med majonäs, ägg och räkor och eftersom jag inte äter vanligt bröd längre så blev det ju till att baka lchf bröd först
Lägg några stycken morotsstavar på toppen och gärna även lite färsk koriander. I kväll hade jag till exempel inte hintat om att jag skulle göra färska vårrullar, utan hon överraskades när hon slog sig ned vid matbordet
Det går att göra god färsk glutenfri pasta. Lägg upp den avrunna pastan i djupa varma tallrikar, häll på röran, garnera med fänkålsvippor och hyvla över parmesan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.