Färsfylld köttrulle
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g oxinnanlår
  • 1 st ägg
  • 2 st äggulor
  • 0.75 dl mjölk
  • 50 g formbröd
  • 400 g köttfärs
  • 1 st bladpersilja
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 1 tsk rosmarin
  • 1 tsk timjan
  • 50 g parmesanost
  • 0.5 tsk salt
  • 0.5 krm peppar
  • 100 g salami
  • 125 g mozzarellaost
  • 1 st gul lök
  • 2 st burkar tomater
  • 5 dl rödvin
  • 1 st grönsaksbuljongtärning
  • 1 st lagerblad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.