Färs- och svampcannelloni med marsalavin
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 gul lök
  • 300 g svamp
  • t ex champinjoner och portabello
  • 1 msk smör
  • 1 msk olivolja
  • 1½ tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 400 g blandfärs
  • 1 dl hackad färsk basilika
  • ½ tsk riven muskot
  • 250 g ricottaost
  • 18 färska lasagneplattor (ca 325 g)
  •  
  • Béchamelsås
  • 2 msk smör
  • 3 msk vetemjöl
  • 6 dl mjölk
  • 3/4 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 dl marsalavin
  •  
  • Gratinering
  • 2 msk riven parmesanost
  •  
  • Tillbehör
  • krispig fänkålssallad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.