Bryn köttfärs och svamp i stekpannan, krydda med salt och peppar. Skölj och skär purjolöken i skivor, ha i den i pannan och fräs ihop med färs och svamp, lägg i buljong tärningen och slå på vatten och grädde
Höstens mörka kvällar kan förgyllas med varma soppor och grytor. Salt och Peppar. Ikväll blev det en soppa med nötfärs, vitkål och purjolök och av någon anledning så heter den Nikkaluoktasoppa
Jag steker färsen ihop med lök och vitlök som bas. Den här rätten gör jag ganska ofta och den smakar alltid olika eftersom det är en "ta vad du har hemma rätt"
Krydda med grovhackade korianderblad samt smaka av med salt och vitpeppar. Servera soppan tillsammans med en klick creme fraiche eller yoghurt per portion samt bröd
Det är som en baconinbakad rund köttfärslimpa, ugnsstekt i panna med massor gott i. Såg ett matklipp på facebook för en tid sen, det var Joline som tipsade mig och det såg så galet gott ut så ikväll provade vi detta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.