4 4 port ris eller annat gryn 1 gul lök 1 rött äpple 2 msk olja 1 msk curry 640 g kycklingfiléer salt och peppar 2 dl crème fraiche 1 gurka 1/2 ask krasse Lägg till i inköpslistan
När kycklingen börjar bli genomstekt, tillsätt currypastan och låt den fräsa med i nån minut. Är två burkar, den ena med röd curry pasta och den andra med grön curry pasta
Strimla en kycklingfilé och lägg ner i vattnet. ½ kycklingbuljong. Koka upp 6 dl vatten med lite Vegete eller halv kycklingbuljong. Tillsätt en burk kokosmjölk (165g), 100g skivade champinjoner, 2 tsk röd currypasta och lime saft av en lime. 1 kycklingfilé. 2 tsk röd currypasta (puré)
Började med att strimla kycklingen. Jag fick inspriration från en sida på nätet, Thailandsfakta, dock hade jag ingen röd currypasta hemma så jag körde med vanlig curry på burk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.