Namnet Bolognese Bianco beror helt enkelt på att det är lite som en köttfärssås utan tomatsåsen. När du prenumererar på vårt nyhetsbrev får du fräscha recept på mat och fina vintips Dessutom kan du få exklusiva rabattkoder och erbjudanden
Tina fisken om den är fryst. Lägg fisken på en tallrik. Salta och peppra och låt den ligga i 10 minuter. Lägg ner fisken i en kastrull med 5 dl kokande vatten
Tillsätt salsan, vatten, fond, rödvin, lagerblad och de krossade tomaterna. Soppan kan ätas på direkten och är på det viset en perfekt maträtt att bjuda på om man har lite snålt om tid
Rör sedan ihop grädde, ägg, Philadelphia ost, soja, tomatpuré och vitlök. 1 msk tomatpure. Sätt ugnen på 200 grader Skär ner blomkålen i mindre bitar och koka de i lättsaltat vatten, koka i bara några minuter tills de börjar att mjukna