Fruktsalladmedexotiskgrädde och rostad kokos. Exotiskgrädde. Vädret just nu lockar mer till att äta något varmt till fika, men när solen skiner och det är varm och gott är en fruktsallad alltid rätt
Blanda grädde, ägg och florsocker och vispa pösigt. 8 portFruktsalladen. 100 g vit blockchoklad3 dl vispgrädde1 ägg1 dl florsocker Skala och halvera ananasen
Servera med vispad grädde. Dela granatäpplet, ta ur kärnorna och blanda med honung och limesaft. Blanda dadlar och mandel med ananasen och dekorera med myntablad
Till efterrätt gjorde jag en fruktsallad på bla ananas och mango, de var super söta och saftiga så passa på att köpa nu när det är säsong för dessa frukter
Knaperstekt bacon med lite färg. Servera gärna med kokt ris, grönsaker och salta jordnötter. 150 g bacon Stek baconet på medelvärme så att det blir knaperstekt. Stek 1-2 minuter per sida på medelvärme eller lite högre så att de får lite färg, de behöver inte bli genomstekta. 2-3 st bananer 1 burk mandarinklyftor Blanda grädde, curry, mango chutney, pressad vitlök och salt i en bunke. 3 dl vispgrädde 3 tsk curry 3 msk mango chutney 1 klyfta pressad vitlök 0. 3 dl vispgrädde. 150 g bacon 500 g fläskfilé salt svartpeppar 2-3 st bananer 1 burk mandarinklyftor 3 dl vispgrädde 3 tsk curry 3 msk mango chutney 1 klyfta pressad vitlök 0
Slå på kryddlagen och låt fruktsalladen marinera i ett par timmar före servering. Koka upp vatten och socker med vanilj, kanel och stjärnanis i en kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.