Kristin får sig ett gott skratt av min berättelse, och påminner mig samtidigt om att skogens Kung skall man ha STOR respekt för även under andra tider på året
En skärpning är på sin plats och därför ska jag försöka blogga lite mer om dettaför att öka min egen motivation Det blir kanske svårt vissa veckor då jag både pluggar, jobbar och har familj men jag ska försöka och lovar iallafall att lägga ut veckans matsedel varje söndag
Jag förklararvarför jag tycker att man kan hämta inspiration från flera olika kosthållningar och hur du kan gå till väga för att hitta balans och den kost som passar dig… Poängen mer det här inlägget är att du enkelt på egen hand ska hitta den kost som hjälper dig att leva sockerfritt
Ta ett par rostade baguetteskivor och toppa med lite Brandade, den kryddiga provencalska torskröran. Mitt recept för den som vill tina upp från vintern ser ut så här
När rullarna fått sin färg lägger ni upp dem på ett fat, häller lite av tomatsåsen och vitlöksåsen över och avsluta med att strö över färsk persilja och malen mynta
Ta ett nytt tag, dra i degen och vik in mot mitten på nytt. I går kom norska Dagens Næringslivs trevliga fotograf och reporter hem till oss för att göra surdegsreportage
Många av dessa genvägar är påminnelser om vilka produkter som är stora sockerfällor, som redan nämnda typiska frukostprodukter men även lightprodukter, färdigmat och vitt fabriksbakat bröd
Just därför har jag teamat upp med Anamma som är just ett av de företagen som just nu ligger i fronten och driver på utvecklingen för vad som är möjligt att göra med växter på tallriken
Skär två skåror i varje kaka, i ett kors. Finfördela smöret med fingrarna till en grynig massa. Receptet är för 2 personer. 50 g smör (kan ha tagit lite mer för att få till rätt konsistens på den gryniga massan)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.