det här receptet är ett av de första jag lagade ur Rachael Ray's BIG ORANGE BOOK. blanda i detta med kycklingen tillsammans med paprikapulver och lagerblad
Men dettafrångås när det gäller maten jag skriver om i dag. Ta sedan bort risotton från plattan och blanda svampblandningen och rör därefter i den rivna osten
Lägg halva bärröran i botten av ett glas, halva jordnötsröran, halva bärröran, halva jordnötsröran och avsluta med några (rostade) frön eller nötter (kommer snart ett inlägg om hur man torrostar sina egna frön/nötter)
Vid en första klunk började jag allvarligt fundera om detta verkligen var ett chardonnay eller inte, det här minde snarast om något mittemellan riesling och grüner veltliner
Idag när det är lite tråkigt väder här i Stockholm lagade jag en mättande och god rotfruktssoppa till lunch och serverade den tillsammans med ett bröd med knaprig skorpa och det blev väldigt gott
Knåda i ett par minuter. Det är ett av många måsten när man är på plats. Vi åt med glupande och god aptit från flera matbord som serverar paketen på kvällarna vid Forodhani Park
se är min nya leverantör på skaldjur. …havsfarmen. Riktigt bra. Vi=mitt företag F1 Text & Dekor AB fick äran att stripa deras bil samt att göra deras hemsida
Avkoket har nu en konsistens som påminner om rå äggvita. )2 tsk bakpulver1 msk vaniljsocker1 pkt frysta hallon*Linfröavkok2 msk linfrön2 dl vattenKoka i ca 5-6 min, sila ifrån linfröna. Grädda i ca 25 min på mittersta falsen
Idag har jag dock inte bakat dessa pirogerna, men eftersom jag gått i flera veckor och bara känt ett enormt sug efter dessa simpla men smakrika piroger bestämde jag mig för att åtminstone lägga upp receptet på min blogg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.