Blanda revbenen försiktigt (så de inte ramlar sönder) med barbequemarinaden och låt de gärna marinera några minuter - helst någon timme eller över natten
Skär den i cm-stora tärningar. Borsta och koka potatisen mjuk. Dela, kärna ur och finhacka paprikan. Blanda potatis, paprika, majs, ajvar relish, salt och svartpeppar
Bland annat gjorde jag den här smakrika och kryddigt goda tomatsåsen eller ketchupen som satt som en smäck till det andra, hamburgarna, coleslawen och de ugnsbakade sötsyrliga tomaterna
Under veckan somgått har jag som vanligt jobbat ett par timmar per dag med mitt företag. Jag har även fikat med en vän som ska få sitt första barn om cirka sex veckor
Den här åts i helgen till grillad fläskkotlett med ugnsrostade potatishalvor. Vi grillar mycket och då blir det gärna kött och potatis eller någon annan sorts kolhydrater till och så tillbehör som är roliga att göra - och smakar gott
Stefan Sauk, Nassim Al Fakir, "Tobbe-trollkarl", Marika Lagerkrantz. Börja med att koka burken med mjölken, tag bort pappret som sitter runtom och lägg burken i en kastrull och fyll upp med vatten
En jättetrevlig middag och kväll blev det där vi bjöds på marinerad grillad fläskfilé, potatis från egna täppan som råstektes på muurikkan, hemlagad tomatsås och en fräsch grönsallad med mangold, grön paprika och haricot verts
Du som är klar och nöjd med recept och så stannar här för här har jag gått lite bananas med bilder för jag tyckte att det såg så himla läckert ut och kunde inte sålla så hårt bland bilderna jag tog
Tonfisk blev sommarens godaste fisk på grillen och fortfarande hade vi lite kvar i frysen. Grillad några citronklyftor och servera med basilka-aiolioch lite ripplad balsamicocremé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.