Estnisk rabarber- eller äppelkaka
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Till bottendeg
  • 250 g smör
  • 1 dl socker
  • 1 ägg
  • 250-300 g mjöl
  • 2 bittermandlar eller rivet citronskal (eller både och)
  •  
  • Till rabarber- eller äppelfyllning
  • 5-6 hg rabarber
  • eller klyftor av skalade och urkärnade äpplen
  • så att det täcker bottenskalet
  • 4 msk socker
  • 1-2 tsk kanel
  •  
  • Till sockerkaksdeg
  • 4 ägg
  • 4 strukna msk socker
  • 4 strukna msk mjöl
  • Servering.
  • Vispgrädde

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.