Lördagsmiddagen blev verkligen så god. Jag lyckades göra en riktigt god paneng red curry med kyckling som faktiskt smakade precis (ja, inte långt i från i alla fall
Även fast jag tycker om att prova mat från olika länder har jag varitjättedålig på att prova att äta och laga thailändsk mat men nu tänkte jag prova lite mer
Helgen kommer lika snabbt som den försvinner tycker jag. Denna veckan har jag i stort sett nästan varje dag tillsidag förberett en förlovningstårta men olika steg
Men som barn var det här den där dagen då man hoppas få årets första Klings-glass (och det fick man så länge det inte spöregnade) och under Uppsala-tiden var det bara en härlig chans att för en dag få fly de oundvikligajuridikböckerna och stundande mastodonttenta för en dag
Därför bjuder jag såklart på Red velvet cake – en sammetslen kaka med en väldigtcharmighistoria. Det hemliga receptet ska enligt myten ha läckt ut efter att en gäst bett om att få det
Det var länge sen jag bakade en tårta men det blir så mycket så man måste veta att den ska gå åt. Men idag skulle jag få besök och då slog jag till och bakade denna Red velvet tårta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.