Det blir mycket lågtempererat nu och det har kanske med att göra att ett kött som får gå på låg temperatur under flera timmar i ugnen blir helt magiskt
Lägg i en klick smör och fräs någon minut tillsammans med en hackad scharlottenlök. börja med att steka kantarellerna i en stekpanna utan smör tills vätskan försvunnit
Färska fikonmed gorgonzola ochhonungFikonHonungGorgonzolaPepparSkivafikonen i ca en halv centimeter tjocka skivor, lägg på en teskedsstor bit gorgonzola på varje skiva, klicka på lite honung och peppra
Marinera gärna köttet innan i örter men i detta fallet är det en helt neutral entrecote biff. Salta, peppra och gör klart i ugn tills den är medium eller så som du nu gillar din biff
BAKADE FIKONMED GETOST, HACKADE NÖTTER OCH HONUNG. Du kan med fördel kryssa dem lite med en vass kniv och öppna upp dem lite för att lättare fylla dem lite extra
Entrecote. Krydda med salt och peppar. av såsen med maizena. Skala potatisen och koka i lättsaltat vatten. Bryn köttet i mycket smör och lite olivolja till önskad stekgrad, rare, blodigt, medium eller well done
Det blir mycket lågtempererat nu och det har kanske med att göra att ett kött som får gå på låg temperatur under flera timmar i ugnen blir helt magiskt
Entrecote. Krydda med salt och peppar och låt vila i rumstemperatur. Ta upp dem med en hålslev. Använd smör som är mjukt och blanda i pressad vitlök och finhackad bladpersilja
Ja ni som följer oss på andra sociala medier som det så tjusigt heter, Instagram och Facebook, vet redan att det låg en härligt vårgrön ärtsallad sidan om entrecotenoch i såsskålen hällde vi whiskysås
Häll på citronsaft och timjan, krydda med salt och peppar. Det händer inte så ofta att jag köper nötkött, men ibland är det väldigt gott med en riktigt fin entrecôte
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.