Entrecôte Caféde Paris är ett recept som kommer från en restaurang i Génève med namnet Caféde Paris som hade som affärsidé att servera just denna rätt, och endast den
Servera entrecôten toppad medCaféde Paris och varma haricots verts toppademed flingsalt. Gratinera smöret i ugnen tills det har fått lite färg eller bränn ytan med en gasolbrännare
Servera entrecôten toppad medCaféde Paris och varma haricots verts toppademed flingsalt. Det är även gott med pommes frites eller klyftpotatis och sallad till
Entrecôte medCafédeParis-smör från Grillmat LCHF. Fredagen inleddesmed en mycket trevlig intervju av Bo Zackrisson från LCHF magasinet, artikeln kommer i marsnumret
Idag serveras det en utbankad och grillad fläskkarré med en dallrande hemgjord caféde Paris. Med tanke på hur flitig jag varit med fredagsdrinken ser jag särskilt fram emot denna badsäsong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.