)Som vanligt startade vilördagenmed ett sent uppvaknande som följdes av enhärlig "ligga-kvar-och-dra-sig-hur-länge-man-vill-känsla", långfrukost, middagsplanering, shopping och litetråkigaremåsten
) det är enfavorit här hemma. Jag måste tipsa om det här igen. GillaGilla Laddar. Jag tycker den passar lite extra bra just nu när det är lite kallt och mörkt ute
Är niskeptiskainför körveln irätten, eller kanske mest osäker på smaken, så kan jag berätta att den har enlitenlakritssmak och passar utmärkt medkycklingen och baconet
Efter en sån här dag är själen laddad med massa sol och feel god känsla man lever länge på. Ja början medstuffingen då och förberedelserna är det väl litepickel
Kommer säkert att göra dennaigen så småning om eftersom det finnsenrivenapelsinikylen kvar som måste ätas upp och för att den är så gudomligt goood (förlåt för jag tjatar om att den är så godmen jag tycker verkligen att den är det
Lite kött, lök, svamp och grädde så har du enjättegod början, eller helt klart och gott redan där. Att ha grönpeppar i grytan är riktigt gott, denbidrar på ett försiktigt sätt med styrka tillrätten, lite smyghetta skulle vi kunna kalla det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.