Enkel rödspätta med bönsallad
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g rödspättafiléer (12 st)
  • ½ tsk salt
  • 1 burk peperoni & olive (Zeta 400 g)
  • 2 dl vatten
  • 1 msk konc fiskfond
  • ½ tsk salt
  • 1 krm nymald svartpeppar
  • ½ dl nyriven parmesanost
  •  
  • Bönsallad
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 2 vitlöksklyftor
  • finhackade
  • 1 msk senap
  • 2 morötter
  • 1 burk cannellonibönor (410 g)
  • 1 burk kidneybönor (410 g)
  • ½ tsk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.