Men blev så sugen på kladdkaka för någon vecka sedan att jag googlade receptinspiration. Tag sedan jag provade att baka efter ett nytt recept, ska jag vara ärlig så är det nästan en månad sedan jag bakade något alls
Vem tackar inte ja till envarm choklad såhär på söndagsmorgonen. Värm bara mjölk och socker i en kastrull, rör ned mörk choklad (eller mjölkchoklad) tills det smält
Dennasåsen kan man äta varm som kall och den passar lika bra till grillat som till kyckling. Tänk om denna vänliga själ även kunde stoppa vindarna eller i varje fall lugna ner dom lite
Ät dem varma eller låt dem kallna och frys in dem. Bröden ska egentligen bakas med ett speciellt chapatimjöl, eller siktat grahamsmjöl, men jag bakar mina med vanligt vetemjöl, för jag tycker att det blir godare
Jag har haft en burk kondenserad mjölk liggandes sedan i julas, då jag skulle haft den till ett par kolor jag hittade i ett nummer av Donna Hay, men så blev de aldrig gjorda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.