Skölj sparrisenoch ta bort de hårdaste delarna påstjälken. Koka Bavette Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda medsåsen
När det var dags att fira in vårendenna valborg så ville jag göra en variant pådenna, matjessillen byttes ut mot torskfilé istället och jag lade till lite sparris
Ingredienser Portioner. 4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparrisoch bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Ha kokosolja i en stekpanna och ha pannan påmedelvärme. När jag gick hem från jobbet idag och funderade på vad jag skulle äta för lunch var citronstekt aubergine det enda jag kunde tänka på
Toppa sedan medsparrisen. Börja med att koka äggen till de är så kokta som du önskar. Denna gång bjuder jag påensallad gjord på kallrökt lax, kokta ägg och smörstekt sparris
Kanske borde jag pröva att göra crèmenpå ljus choklad, med päroncognac. Första gången smaksatte jag denmed cognac och kaffe, men till min födelsedagsbuffé ville jag pröva att kombinera kaffe med mörk rom
Häll upp ricottaosten i en bunke och vispa med hjälp aven ballongvisp i det vita vinet. Mixa två nävar bladspenatmeden vitlöksklyfta och lite citronsaft
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.