Koka ris eller vad man önskar för tillbehör och servera med engod sallad. En mustig härlig gryta när det som idag bara regnat och varit riktigt grått väder Då passar gryta perfekt
ugnsbakad potais och engod sallad. Skär en rejäl ficka i varje kotlett och fyll fickan med oströran. Bryn kotletterna gyllene på båda sidorna i lite matfett
Vissa dagar får jag bara ett sånt där galet sug på engod smörgås. En sån där saftig på ett gott grovt bröd med ett riktigt smaskigt pålägg som bara gifter sig med en stor kopp kaffe
Blanda sist ner osten. Fördela degen på två plåtar. Jag blöter mina händer och plattar sedan ut degen. Sätt ugnen på 180 g. Fördela önskat pålägg på bottnarna och grädda i 250 g tills osten smält och allt fått fin färg. 200 g riven parmesan (Tips är att ta hälftenriven mozzarella och hälften parmesan)
Blanda i det smälta smöret och en skvätt grädde. Sätt ugnen på 200 grader. Låt stå och fiberhusken svälla i 10-15 minuter (annars kan du få magknip). Knåda ihop 6 bullar och lägg dem på en bakplåtspappersklädd plåt. Grädda i ca 15-20 minuter i mitten/nedredelen av ugnen. En skvätt grädde (ca ½-1 dl)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.