Tipset fick jag av Frostrosor, som är uppvuxen med att de kokar gröten på detta viset. Nu var det enliten kille här hemma som hade fått risgrynsgrötsabstinens och ville att jag skulle koka det
Sedan stjälpte jag upp geggorna i silikonform och tjoff in i frysen så attchokladen stelnar – sedan är det bara att knipsa aven bit när du blirsugen =)
Arbeta igenomdegen på bakbordet och kavla/platta ut till en tunn rektangel. Nja, jag ställer mig nog tveksam till det, även om vissa försöker få oss att tro det
grönsaksbuljong, (tärning + vatten). Italiensk korv med basilikarisoni – gör så här. Torka av de marinerade tomaterna med hushållspapper och skär dem mitt itu
Dessutom var det mozzarella med körsbärstomater och basilika, crostini, grissini och två olika sorters tapenade, kräm av kronortskocka, oliver och soltorkade tomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.