I helgen tog jag en powerwalk till gatan Via Paolo Sarpi - Milanos svar på China Town. Syftet var egentligen bara att gå ut och gå och få lite luft, men när jag ändå var där så passade jag på att gå in i en av matvarubutikerna som ligger på samma gata
En favorit är att ringla över asiatiska såser och oljor istället för olivolja och vinäger. De flesta skulle må bättre av att äta en kost med större andel färska grönsaker
Förra helgen åt vi en favorit - musslor. Vi har ett eget påhittat recept men vi letade runt på olika siter och hittade ett recept som vi som vanligt gjorde om och fiffade lite så att det föll oss i smaken
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna
Enenda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Ett undre krämigt skikt med ett stycke fluffig sockerkaka på toppen – sådant kan väl inte kallas annat än magi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.