Dennahimmelska efterrätt hade jag experimenterat ihop till mig och Christoffer när han kom igår. Vi hade en behövlig myskväll, kollade på film och åt denna vackra skapelsen
Denna chokladfondant gjordes i helgen när fina svärmor var på besök hos oss. Tänk er en skapelse gräddad i skalet och med en härligt krämig mittkärna mmm
Hade planerat att jag skulle ta mig en springtur efter jobbet, men jag kunde inte motivera mig att ge mig ut, men imorgon ska jag bara ut och röra på mig, mår ju mycket bättre när jag motionerar
Himmelskt gott är smakkombinationen rabarber och jordgubbar. Det här receptet har jag tänkt göra länge (det är ju knäckigt), men det har inte blivit av
Det är så härligt att sommaren är här och att värmenäntligen börjar komma. Denna veckan fick jag verkligen lite sommarkänsla när man kunde gå ut och köpa lunch utan jacka
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Finhacka löken. Bryn fläskfilén på hög värme i en stekgryta eller traktörpanna. Lägg ner fläskfilén igen och tillsätt crème fraiche, vispgrädde, soja, buljongtärning, tomatpuré och sambal oelek
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.