) Hummer, gratinerad sådan, som avnjöts här i köket på lillejulafton då vi upptog en gammal tradition att äta djur från havet och låta dom få sällskap av bubbor
Och vilkenen läcker färg fru Hummer har. För det var faktiskt en hon med tanke på all rom vi hittade. Mera festmat på agendan och denna gång prövade jag gratinera en hummer och redan bara äventyret att klyva och rensaden är nästan en hel historia i sej, menden tar jag inte nu
Nyfångade fräscha mixtallrikar med en god aioli till är oslagbart. Den här sommaren har det dock inte ätits lika mycket som jag brukar göra men för ett tag sen då vart det lite här hemma,
Skär köttet i bitar och lägg tillbaka i skalen. Mixa smöret med övriga ingredienser. Sätt ugnen på 225°. Täck humrarna med örtsmöret och gratinera i övre delen av ugnen ca 10 min. 100 g Arla® Svenskt Smör , rumstempererat
Förrätten på nyårsafton blev engratinerad hummer. Gav du några nyårslöften. Ingredienser. Lägg allt i en bunke och pressa i limen och blanda i creme fraiche och majonäs
Denna goda rätt åt vi på nyår. Kan varmt rekommenderadenna. Dela humrarna längs med kroppen, börja med att lägga kniven i “krysset på huvudet” och tryck till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.