ToastSkagen. Det här receptet på skagenröra är Per Morbergs och är helt fantastiskt. Serveras på smörstekta toastskivor toppade med en riklig klick löjrom
Så här gör jag min ToastSkagen. Jag är en utav alla som ofta väljer detta om jag går på en klassisk känd restaurang bara för att kunna göra en bedömning på vilken restaurang jag tycker serverar den godaste
Svaret bara måste bli enToastSkagen. Vilken är den mest klassiska och uppskattade svenskaförrätten. Fantastiskt gott och står sig genom alla tider och alla trender
Småttingarna fick enegen efterrätt, smörstekt toast med ost och skinka, det blev populärt. Dock är det första gången jag gör den själv från grunden, är ju annars lätt att bara köpa en ask med färdig skagenröra i affären, men hur många procent räkor är det egentligen i den
Lägg äggulorna i en bunke och tillsätt vinäger och senap. Vispa ihop och tillsätt oljan, först droppvis och sedan i en fin stråle, under kraftig vispning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.