Köpte en gris-inrefilé häromdan och smaksatte den med en sådan här marinad. Låt stå i kylskåp någon timme,eller framme i rumstemp en halvtimme före tillredning
Blanda marinaden. Söndagkväll och helgen börjar lida mot sitt slut. Lägg dem i marinaden. Det är dags att packa dagisväskan för lillgrabben och själv börja fundera på kommande vecka
När jag beslutade mig för en nystart med CrockPot slog det mig ganska snart att det borde fungera alldeles utmärkt att tillaga karré med en snarlik marinad, och servera som en sorts koreansk pulled pork
Då är det bra att ha en god marinad på lager. Blanda ihop allt i en Ziplock påse eller motsvarande. Dennamarinad är supergod och med det som blir över gör man en bbq-sås
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna
Enenda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Ett undre krämigt skikt med ett stycke fluffig sockerkaka på toppen – sådant kan väl inte kallas annat än magi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.