Började denna lediga och soliga dag med enlångpromenad runt Brynäs och Alderholmen. Älskar verkligen Brynäs och att gå förbi alla fina barndomsställen som man har så himla mycket goa minnen till
Chevretoast med honung och pinjenötter är så sanslöst gott att om man bara ska ge sig på att göra en förrätt och bjuda på i livet så ska man göra denna [om man tycker om getost vill säga]
En vecka har gått sen vi serverade Boråsmenyn på Stadshuset i Borås. Menyn skapades av nio kockar i från stadens restauranger, en konditor och Leif Manneström som coach
Vissa dagar får jag bara ett sånt där galet sug på en god smörgås. En sån där saftig på ett gott grovt bröd med ett riktigt smaskigt pålägg som bara gifter sig med en stor kopp kaffe
I senaste numret av "Lantliv mat&vin" hittade fru M ett drinkrecept med rabarbersirap som lät väldigt gott, vi har gjort rabarbermojito några gånger tidigare och den gillar vi ju, så självklart ville vi prova en rabarberspritzer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.