En shot om dagen. Ska vi kanske försöka hålla sig någorlunda friska denna höst & vinter så tror jag den här magiska drycken hjälper oss en bra bit på vägen
Mitt förhållande till korv är en lång kärlekshistoria. Kumlakorven kom in tidigt i mitt liv, när jag bodde i Örebro och jag gillar faktiskt allt från Partajgrillare till gryniga, handgjorda Isterband
Det finns kolhydrater i det mesta vi äter tillsammans med köttet eller fisken. aubergine, blomkål, broccoli, brysselkål, böngroddar, bönor (alla sorter), fänkål, grönkål, grönsallad, gurka, kronärtskockor, kål, lök (alla löksorter) mangold, morötter, paprika, purjolök, rädisor, selleri, spenat, tomater, zucchini, vitlök, vitkål, ärtor
Det här är verkligenen hekt annan kall sås. Shish kebab är en favorit sedan många år tillbaka, och det är ofta det första i grillväg jag blir sugen på när säsogen börjar
Som att det inte räckte med dessa variationerna kommer här ytterligare ett alternativ av korvgrytan, dennagången med lite annan kryddning än den vanliga
Starta dagen med en nyttig grön smoothie till frukost. Att starta dagen med en nyttig grön smoothie är ett perfekt sätt att få i sig mer grönsaker och nyttigheter
) Det får bli enannan gång. Ävenmåndagen ägnades åt att laga fransk mat. Igår befann vi oss i de södra delarna av Frankrike (ja, egentligen i en hemkunskapssal på en skola i Örebro, men med lite fantasi så
visserligen inte hemgjord, men nog så god. Som motvikt til den färdigköpta gravlaxen rörde jag ihop två riktigt fina tillbehör till, som jag blev närapå barnsligt nöjd med
Åtminstone när jag körde på enannan bil. Den här dagen hade jag kunnat vara utan. Det var tur att det hände när jag skulle parkera och körde jättelångsamt och ingen (förutom bilarna) kom till skada
Det blev enannan variant än vad jag först hade tänkt baka i går när jag gjorde jordgubbspaj. Bland annat ska jag se till att göra mer jordgubbssylt, för den jag gjorde förra året på vår egna jordgubbar är den godaste sylt jag någonsin har ätit (ursäkta om det lät som skryt)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.