Ta ut pizzan och fördela skinka, soltorkade tomater, pinjenötter, ruccola och basilika över pizzan. Sätt in de långpannor eller plåtar som du ska baka pizzan på så att de är varma när du lägger på pizzadegen
Ta ut pizzan och fördela skinka, soltorkade tomater, pinjenötter, ruccola och basilika över pizzan. Sätt in de långpannor eller plåtar som du ska baka pizzan på så att de är varma när du lägger på pizzadegen
Minns ni att jag nämnde att jag skulle göra en pizza med fetaost och soltorkade tomater i fredags. Och pizza i sig måste ju vara det ultimata fredagsmyset
Idag gjorde jag en favorit med parmaskinka, champinjoner, ruccola, pesto och pinjenötter. På min pizza hade jag tomatsås, mozzarella, färska champinjoner, parmaskinka, pesto, pinjenötter och ruccola
Fyll pizzorna med tomatsås, champinjoner, soltorkade tomater, ruccola, pinjenötter och oliver. Jag var sugen på soltorkade tomater idag och bakade snabbt ihop en pizza deg
800 - 900 g potatis½ dl rapsolja av jungfrukvalitet½ dl vatten2 msk Dijonnaisevitlökssalt och svartpeppar från kvarn1 dl urkärnade, svarta oliver eller blandade gröna och svarta1 dl soltorkade körsbärstomater1 liten burk marinerade kronärtkockshjärtan i olja80 - 100 g ruccolaKoka potatisen. 1 dl soltorkade körsbärstomater
Sallad med avocado, soltorkade tomater, ruccola, paprika mm. Själv är jag väldigt förtjust i ost, soltorkade tomater och stekta grönsaker, så det finns såklart med i min favoritsallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.