Min favoritglass. Någon enstaka gång om året gör vi egen glass. Ofta på grund av att barnen tycker det är skumt att andra barn bjuds på glass till höger och vänster och vi aldrig har en enda glasslåda i vår frys
Perfekt syrlighet från vinbär och gräddfil gör denna kakan perfekt i sina smaker. Servera den nybakad med vaniljglass eller baka den dagen innan och servera den kall, den är jättegod oavsett
Ett recept från en klasskompis. Enkelt och gott. Första gången som jag använde vit balsamvinäger, har aldrig förut ens lagt märke till att det ens existerar
Så här den 1a maj så är det tradition att äta munkar och dricka mjöd (sima) i Finland. Eftersom det är min andra 1a maj i Helsingfors så tyckte jag det var dags att vara del av traditionen
Mezebuffén fortsätter. Idag med filodegsrullar med fetaost. De här rullarna är goda. Verkligen supergoda. Jag visste inte riktigt hur jag skulle gå tillväga för att få till dem som jag ville ha dem och till råga på allt så var filodeg nästan omöjligt att köpa här i Helsingfors
Välj din favoritglass och använd riktigt smaskiga kakor. Goddagens. Gillar du kakor. Bra. Glass. Toppen. Här kommer det bästa av två världar – ice cream chocolate chip cookies
Mannerströms recept med kyckling är några av mina favoriter. Den här italienska med citron, parmaskinka och parmesanost är så god att jag skulle kunna äta den varenda lördags- eller söndagskväll
En av världens mest kända rätter som kan tillagas på hur många olika sätt som möjligt. Jag gillar att testa olika recept på bolognese, men den bästa bolognesen äts fortfarande i Italien
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.