Vi har skaffat en muurikka och för några dagar sedan stekte jag muurikkabröd i den. Sedan tog Magnus över muurikkan och lagade en god kycklingröra som vi sedan åt till brödet
Glad påsk, kära läsare. Hoppas ni får en skön och lugn långhelg tillsammans med nära och kära. Vår påsk spenderar vi i vårt smultronställe Ostvik med kompisar
Vilka dagar jag har haft i Stockholm. Så underbara på olika sätt och jag har hunnit med så många olika saker så det känns som jag har varit där i flera veckor
Igårkväll bakade vi pizza ute på muurikkaköket med gasolen. Det borde inte va några konstigheter tänkte jag för där kan man snabbt justera värmen med gasolvredet och pizzorna hade jag bakat ut innan på bakplåtspapper, bara att lägga på stekhällen och ”snabbt dra undan” pappret
Igår var det premiär för Muurikkan ute i skogen. Guuuud så roligt alltså, det är såhär jag gillar att laga mat och nu har jag en massa planera på att bygga en lappkoja därute med eldstad i mitten och renskinnsfällar mm… Kan de bli mysigare en kall vinterdag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.